Η I4YOU δημιουργήθηκε από ανθρώπους της αγοράς με 20ετή και πλέον εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και του marketing. Η ομάδα μας αποτελείται από ένα μείγμα έμπειρων στελεχών και νέων ανθρώπων. Ο συνδυασμός του παλιού με το νέο είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Είμαστε άνθρωποι της αγοράς. Ζούμε και εργαζόμαστε στην ίδια αγορά μαζί σας.  Κατανοούμε πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες για ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που έχει η κάθε μικρή. μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τις κατάλληλες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  και ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ σε επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Μας χαρακτηρίζει το πάθος για δημιουργία, οι καινοτόμες προτάσεις μας και  η αφοσίωση στον στόχο που δεν είναι άλλος από την ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα προβολής,  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ – SOCIAL MEDIA – ΕΝΤΥΠΑ , με τον κατάλληλο τρόπο πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Με τα κατάλληλα  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ, κερδίζετε σε ταχύτητα και αναγνωρισιμότητα. Γίνεστε η πρώτη επιλογή στο μυαλό και στις συνήθειες των καταναλωτών.

Τα προϊόντα και  οι υπηρεσίες που παρέχετε αλλάζουν επίπεδο.

Εσείς κάνετε το καλύτερο για την επιχείρηση σας επενδύοντας χρόνο και χρήματα.

Εμείς θα φροντίσουμε αυτό να το μάθει το καταναλωτικό κοινό και να σας επιλέξει.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε για να μας γνωρίσετε.   Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και εμείς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο