Σχεδιασμός και παραγωγή διαφημιστικών σποτ για τηλεόραση – ραδιόφωνο – social media, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

 

Ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός χρόνος είναι πραγματικά πολύτιμος. Έχει κόστος ανάλογα το ΜΜΕ που θα προβληθείτε, γι αυτό και το σποτ πρέπει να σύντομο και περιεκτικό. Στην I4YOU ξέρουμε πως να κατασκευάσουμε διαφημιστικό σποτ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες.  

Το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κοινό είναι πολύ δύσκολο. Πολλές φορές μόλις αρχίζουν οι διαφημίσεις αλλάζει κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό, γι αυτό το σποτ πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένο που πολύ γρήγορα, από τα πρώτα δευτερόλεπτα, να προκαλεί το ενδιαφέρον του τηλεθεατή / ακροατή. Η I4YOU γνωρίζει πως να κατασκευάσει το διαφημιστικό σποτ που θα προκαλέσει την προσοχή του τηλεθεατή / ακροατή.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια… κι εσείς έχετε τόσα να πείτε για την επιχείρησή σας, τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας. Τα κείμενα στα ραδιοτηλεοπτικά σποτ πρέπει να είναι συγκεκριμένα με λέξεις κλειδιά που να μεταδίδουν στον τηλεθεατή / ακροατή ακριβώς αυτά που θέλετε , χωρίς πολλές λεπτομέριες που κουράζουν. Η I4YOU έχει στο δυναμικό της συνεργάτες και εμπειρία αλλά και φαντασία, τα 2 βασικά συστατικά για τη δημιουργία του ιδανικού κειμένου για το διαφημιστικό σας σποτ.

Η ποιότητα της εικόνας – των πλάνων – των γραφικών – του ήχου μπορεί να οδηγήσει ένα σποτ στην επιτυχία ή η στην αποτυχία. Το μάτι και το αυτί των υποψηφίων πελατών σας είναι αρκετά εκπαιδευμένο. Το σποτ πρέπει να είναι εύκολα κατανοητό με υψηλής ποιότητας παραγωγή. Η Ι4YOU είναι η διαφημιστική εταιρία που μπορεί να κατασκευάσει υψηλής ποιότητας διαφημιστικά σποτ χρησιμοποιώντας την ποιο σύχγρονη τεχνολογία ήχου και εικόνας.

Η παραγωγή ενός αποτελεσματικού ραδιοτηλεοπτικού σποτ είναι σοβαρή υπόθεση καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πρέπει να πείτε και να δείξετε στους υποψήφιους πελάτες σας όλη σας τη δουλειά και την επιχείρησή σας και να τον πείσετε να σας επιλέξει.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε από εξειδικευμένους συνεργάτες μας για όλα όσα θέλετε να μάθετε για το διαφημιστικό σας σποτ.  

Επιστροφή στης Υπηρεσίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο